Το πιο υγιεινό σνακ του φθινοπώρου! Υλικά 2 μήλα ξεφλουδισμένα και κομμένα 2 κ.σ. βούτυρο 1/4 φλ. ζάχαρη 1 κ.γ. κανέλα Λίγο μοσχοκάρυδο 1 κ.σ. αλεύρι Εκτέλεση Ζεστάνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μεσαία φωτιά και ρίξτε το βούτυρο. Μόλις λιώσει, ρίξτε γρήγορα τα μήλα και ανακατέψτε τα με το βούτυρο. Αφήστε τα να τηγανιστούν για 3-5 λεπτά ή μέχρι να ξεκινήσουν να εμφανίζουν σκούρα σημάδια και να μαλακώνουν. Απομακρύνετε το σκεύος από τη φωτιά και προσθέστε τη ζάχαρη, την κανέλα, το μοσχοκάρυδο και το αλεύρι. Τα μήλα θα γίνονται καραμελωμένα όσο περνάει η ώρα. Αν όχι, βάλτε τα σε χαμηλή φωτιά και ανακατέψτε μέχρι να καραμελώσουν.
25 Σεπτεμβρίου 2018 | 06:00
Πρόσφατα Άρθρα
Παντζαροσαλάτα με μήλο
5 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Σούπα ντομάτας με βασιλικό
4 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Μπισκότα γιαουρτιού
3 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Σαλάτα με ψητό χαλούμι
2 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Πράσα με τυρί στον φούρνο
1 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Φτιάχνουμε γλυκόξινα νουντλς με μοσχάρι στο σπίτι
30 Νοεμβρίου 2025, 08:00
Σπιτική πίτα με πιπεριές
29 Νοεμβρίου 2025, 08:00
Θρεπτική τάρτα με καρότα και φέτα
28 Νοεμβρίου 2025, 08:00
Πατάτες ογκρατέν
27 Νοεμβρίου 2025, 08:00
Ζυμαρικά με σάλτσα και γαρίδες
26 Νοεμβρίου 2025, 08:00
Ένα διαφορετικό ριζότο με πράσο και λεμόνι
25 Νοεμβρίου 2025, 08:00
Μπέργκερ γαλοπούλας με φέτα
24 Νοεμβρίου 2025, 08:00
Αλμυρή ζύμη για μπισκότα
23 Νοεμβρίου 2025, 08:00
Νόστιμη τυρόπιτα με φέτα
22 Νοεμβρίου 2025, 08:00
Φθινοπωρινή σαλάτα για πρωινό
21 Νοεμβρίου 2025, 08:00
