Το πιο υγιεινό σνακ του φθινοπώρου! Υλικά 2 μήλα ξεφλουδισμένα και κομμένα 2 κ.σ. βούτυρο 1/4 φλ. ζάχαρη 1 κ.γ. κανέλα Λίγο μοσχοκάρυδο 1 κ.σ. αλεύρι Εκτέλεση Ζεστάνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μεσαία φωτιά και ρίξτε το βούτυρο. Μόλις λιώσει, ρίξτε γρήγορα τα μήλα και ανακατέψτε τα με το βούτυρο. Αφήστε τα να τηγανιστούν για 3-5 λεπτά ή μέχρι να ξεκινήσουν να εμφανίζουν σκούρα σημάδια και να μαλακώνουν. Απομακρύνετε το σκεύος από τη φωτιά και προσθέστε τη ζάχαρη, την κανέλα, το μοσχοκάρυδο και το αλεύρι. Τα μήλα θα γίνονται καραμελωμένα όσο περνάει η ώρα. Αν όχι, βάλτε τα σε χαμηλή φωτιά και ανακατέψτε μέχρι να καραμελώσουν.
25 Σεπτεμβρίου 2018 | 06:00
Πρόσφατα Άρθρα
Ζαχαρένα Σύμης
3 Μαΐου 2024, 08:00
Λαμπροκουλούρα, το ψωμί του Πάσχα
2 Μαΐου 2024, 08:00
Γαρδουμπάκια με χόρτα εποχής
1 Μαΐου 2024, 04:55
Χταπόδι ψητό με φάβα-μαγιονέζα
30 Απριλίου 2024, 08:00
Μακαρόνια με τόνο και λιαστή ντομάτα
29 Απριλίου 2024, 08:00
Tacos με γαρίδες και αβοκάντο
28 Απριλίου 2024, 08:00
Μαρμελάδα ανανά
27 Απριλίου 2024, 08:00
Μακαρόνια με κοτόπουλο και λιαστή ντομάτα
26 Απριλίου 2024, 08:00
Μπισκότα με φυστικοβούτυρο
25 Απριλίου 2024, 08:00
Υγιεινά νουντλς
24 Απριλίου 2024, 08:00
Σαλάτα με τόνο και φακές
23 Απριλίου 2024, 08:00
Χωριάτικη ομελέτα
22 Απριλίου 2024, 08:00
Γιαπράκια από την Κω
21 Απριλίου 2024, 08:00
Υγιεινό grilled cheese σάντουιτς
20 Απριλίου 2024, 08:00
Κεφτεδάκια κοτόπουλου
19 Απριλίου 2024, 08:00