Υλικά 250 γραμ. ρύζι Kαρολίνα 100 γραμ. μοτσαρέλα σε κυβάκια 100 γραμ. κασέρι τριμμένο 100 γραμ. γαρίδες βρασμένες 2 αυγά ελαφρά χτυπημένα 1 φλ. λάδι Τριμμένη φρυγανιά Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα Εκτέλεση Βράστε το ρύζι και μόλις είναι έτοιμο ανακατέψτε το με τα αυγά. Σοτάρετε τις γαρίδες με μία κουταλιά λάδι, προσθέστε αλατοπίπερο, τη μοτσαρέλα και το κασέρι και ανακατέψτε τα. Πάρτε μια κουταλιά ρύζι και απλώστε το, από πάνω βάλτε λίγο από το μίγμα της γαρίδας. Σκεπάστε το μίγμα της γαρίδας με άλλη μία κουταλιά ρύζι και πλάστε το μίγμα σε κροκέτες έτσι ώστε το μίγμα της γαρίδας να μη φαίνεται. Ρολάρετε τις κροκέτες στη φρυγανιά και τηγανίστε τις σε καυτό λάδι μέχρι να πάρουν χρώμα. Καλή σας όρεξη!
25 Σεπτεμβρίου 2018 | 06:00
Πρόσφατα Άρθρα
Μαγειρίτσα
4 Μαΐου 2024, 08:00
Ζαχαρένα Σύμης
3 Μαΐου 2024, 08:00
Λαμπροκουλούρα, το ψωμί του Πάσχα
2 Μαΐου 2024, 08:00
Γαρδουμπάκια με χόρτα εποχής
1 Μαΐου 2024, 04:55
Χταπόδι ψητό με φάβα-μαγιονέζα
30 Απριλίου 2024, 08:00
Μακαρόνια με τόνο και λιαστή ντομάτα
29 Απριλίου 2024, 08:00
Tacos με γαρίδες και αβοκάντο
28 Απριλίου 2024, 08:00
Μαρμελάδα ανανά
27 Απριλίου 2024, 08:00
Μακαρόνια με κοτόπουλο και λιαστή ντομάτα
26 Απριλίου 2024, 08:00
Μπισκότα με φυστικοβούτυρο
25 Απριλίου 2024, 08:00
Υγιεινά νουντλς
24 Απριλίου 2024, 08:00
Σαλάτα με τόνο και φακές
23 Απριλίου 2024, 08:00
Χωριάτικη ομελέτα
22 Απριλίου 2024, 08:00
Γιαπράκια από την Κω
21 Απριλίου 2024, 08:00
Υγιεινό grilled cheese σάντουιτς
20 Απριλίου 2024, 08:00