Τρεις τυχεροί θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου Το κουτί της νύχτας, που είναι μια μαγευτική ιστορία για να ξεπεράσουν τα παιδιά τον φόβο του σκοταδιού. Αφήστε το σχόλιό σας κάτω από την ανάρτηση στο Facebook εδώ, κοινοποιήστε την ανάρτηση και μπείτε στην κλήρωση για να είστε ένας από τους τρεις νικητές. Ο διαγωνισμός λήγει στις 10/10 και ο νικητής θα ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα στο Facebook. 
  
Το Κουτί της Νύχτας είναι μια μαγευτική ιστορία με μοναδική εικονογράφηση γραμμένη με λυρισμό και μεταφρασμένη από την ποιήτρια Ευτυχία Παναγιώτου. Ένα βιβλίο που βοηθάει τα παιδιά να αντιμετωπίσουν τις νυχτερινές τους φοβίες.
· Το Κουτί της Νύχτας έχει μεταφραστεί σε 10 γλώσσες
· Ήταν υποψήφιο το 2018 για το Kate Greenaway Medal, ένα από τα μεγαλύτερα βραβεία βρετανικού παιδικού βιβλίου.
· Η συγγραφέας του βιβλίου Louise Greig, ποιήτρια που ζει στο Aberdeen (UK), έχει τιμηθεί με το Caterpillar Children’s Poetry Prize για το ποίημα της ‘Don’t think of an elephant’
Τι γίνεται όταν ανοίγει Το Κουτί της Νύχτας;
Όταν ο Μαξ ανοίγει με ένα μαγικό κλειδί Το Κουτί της Νύχτας, το σκοτάδι ξεχύνεται, μια αλεπού ξετυλίγεται, και χιλιάδες αστέρια φεγγοβολούν κι αστράφτουν. Τότε η νύχτα βγαίνει έξω για να παίξει σε αυτή τη μαγευτική ιστορία που διαβάζουμε πριν από τον ύπνο. Το Κουτί της Νύχτας προσκαλεί τα παιδιά που φοβούνται το σκοτάδι σε μια νυχτερινή περιπλάνηση στην υπέροχη φύση.
Θα βρείτε Το Κουτί της Νύχτας από τις εκδόσεις Διόπτρα, σε όλα τα βιβλιοπωλεία.