Υλικά 1 κουτί κρέμα ζαχαροπλαστικής με γεύση βανίλια 100 γρ. σαβαγιάρ 125 γρ. τυρί κρέμα μασκαρπόνε 1 κοφτή κ.σ. στιγμιαίο καφέ 1 κ.γ. κακάο  200 γρ. (1 φλ.) Άπαχο Γάλα 0% λιπαρά 3 κ.σ. κονιάκ Εκτέλεση Διαλύετε τον στιγμιαίο καφέ στο χλιαρό γάλα και προσθέτετε 1 κ.σ. κονιάκ. Βουτάτε τα σαβαγιάρ στο μείγμα και τα στρώνετε σε ένα μικρό μακρόστενο pyrex ή μπολ. Παρασκευάζετε την κρέμα ζαχαροπλαστικής με γεύση βανίλια, προσθέτοντας στο νερό που θα χτυπήσετε την κρέμα 2 κ.σ. κονιάκ. Στην έτοιμη κρέμα προσθέτετε το μασκαρπόνε και συνεχίζετε το χτύπημα για 1-2 λεπτά, μέχρι η κρέμα να γίνει λεία. Απλώνετε την κρέμα στα σαβαγιάρ και πασπαλίζετε με κακάο. Καλή απόλαυση!