Υλικά για 12 μερίδες 250 γραμ. βούτυρο 11/2 φλ. ζάχαρη 5 αυγά 1 φλ. μήλα τριμμένα 1 φλ. γιαούρτι 1 κ.γλ. κανέλα 500 γραμ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ Εκτέλεση Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180°C. Χτυπήστε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη, μέχρι να ασπρίσει και να αφρατέψει. Στη συνέχεια ρίξτε ένα ένα τα αυγά, έτσι ώστε να τα απορροφήσει σταδιακά το μείγμα. Προσθέστε τον πολτό μήλου, το γιαούρτι, την κανέλα, και τέλος το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ. Ανακατεύουμε μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα. Βουτυρώστε και αλευρώστε μια φόρμα κέικ. Ρίξτε μέσα το μείγμα και ψήστε για περίπου 1 ώρα σε προθερμασμένο φούρνο. Όταν το κέικ κρυώσει, πασπαλίστε με ζάχαρη άχνη.
Κέικ μήλου με κανέλα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σοκολατάκια pepperoncino Λαχταριστά σοκολατάκια pepperoncino με μια απαλή essence από πορτοκάλι. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εύκολη κοτόπιτα με μανιτάρια Μια πεντανόστιμη πίτα που μπορείτε να φτιάξετε για όλη την οικογένεια με 5 απλά βήματα. Απολαύστε τη ζεστή, αλλά... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δύο εύκολες συνταγές για ζυμαρικά Δύο συνταγές για σπαγγέτι που ετοίμασε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στην κουζίνα της εκπομπής «Βuongiorno» με τη Φαίη Σκορδά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σάλτσα τόνου με ντομάτα Η εύκολη, γρήγορη, χορταστική και ζουμερή σάλτσα για μακαρονάδα με υλικά που υπάρχουν σε κάθε κουζίνα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοτόπουλο παρμεζάνας με πουρέ πατάτας Μια νόστιμη και πανεύκολη συνταγή που βασίζεται στην κλασική ιταλική κοτολέτα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μακαρόνια ρυζιού με σάλτσα πέστο αβοκάντο Μία υγιεινή και θρεπτική εναλλακτική εκδοχή της κλασικής μακαρονάδας με πέστο βασιλικού. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ