Υλικά για 4 μερίδες 250 γρ. ταλιατέλες 1 φλιτζάνι μανιτάρια (κονσέρβας) κομμένα σε φέτες 1 φλιτζάνι γάλα εβαπορέ 1 σκελίδα σκόρδο 5-6 κλαδάκια μαϊντανό 1 κουταλιά γαλέτα 4 κουταλιές ελαιόλαδο Εκτέλεση Bράστε τα ζυμαρικά για 6-7 λεπτά σε αλατισμένο νερό που κοχλάζει και στη συνέχεια σουρώστε τα. Ψιλοκόψτε τον μαϊντανό. Πολτοποιείστε το σκόρδο. Aνακατέψτε όλα μαζί τα υλικά (εκτός από τη γαλέτα) και βάλτε τα σε πυρέξ. Πασπαλίστε με τη γαλέτα και ψήστε στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά.
Ταλιατέλες με μανιτάρια
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αγκινάρες με κουκιά Οι αγκινάρες είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αγκινάρες με κουκιά Οι αγκινάρες είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εκμέκ με τσουρέκι και ζαχαρωμένα καρύδια Αναρωτιέστε τι να κάνετε όλα αυτά τα τσουρέκια που σας περίσσεψαν από το Πάσχα; Η απάντηση είναι εκμέκ! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κατσίκι στο φούρνο Κατά τη διάρκεια του ψησίματος, ελέγχουμε ανά διαστήματα τα υγρά του ταψιού και συμπληρώνουμε, αν χρειάζεται, λίγο ζεστό νερό. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ