Υλικά για 4 μερίδες 2 φιλέτα μπακαλιάρου 1 μοσχολέμονο (τον χυμό του) 1 κουταλιά ξερό ή φρέσκο βασιλικό 1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 1/2 φλιτζάνι λευκό κρασί 1 πρέζα πιπέρι Εκτέλεση Ψιλοκόψτε τα κρεμμυδάκια και σοτάρετέ τα στο λάδι.Προσθέστε τον μπακαλιάρο και σβήστε τον με τον χυμό από το μοσχολέμονο και το κρασί. Ρίξτε τον βασιλικό και το πιπέρι και αφήστε το φαγητό να βράσει μέχρι να σωθούν τα υγρά του.
3 Οκτωβρίου 2018 | 06:00
Πρόσφατα Άρθρα
Αρνί στη σούβλα
5 Μαΐου 2024, 08:00
Μαγειρίτσα
4 Μαΐου 2024, 08:00
Ζαχαρένα Σύμης
3 Μαΐου 2024, 08:00
Λαμπροκουλούρα, το ψωμί του Πάσχα
2 Μαΐου 2024, 08:00
Γαρδουμπάκια με χόρτα εποχής
1 Μαΐου 2024, 04:55
Χταπόδι ψητό με φάβα-μαγιονέζα
30 Απριλίου 2024, 08:00
Μακαρόνια με τόνο και λιαστή ντομάτα
29 Απριλίου 2024, 08:00
Tacos με γαρίδες και αβοκάντο
28 Απριλίου 2024, 08:00
Μαρμελάδα ανανά
27 Απριλίου 2024, 08:00
Μακαρόνια με κοτόπουλο και λιαστή ντομάτα
26 Απριλίου 2024, 08:00
Μπισκότα με φυστικοβούτυρο
25 Απριλίου 2024, 08:00
Υγιεινά νουντλς
24 Απριλίου 2024, 08:00
Σαλάτα με τόνο και φακές
23 Απριλίου 2024, 08:00
Χωριάτικη ομελέτα
22 Απριλίου 2024, 08:00
Γιαπράκια από την Κω
21 Απριλίου 2024, 08:00