Υλικά για 4 μερίδες 250 γρ. σπαγγέτι 1/2 αγγούρι Για τη σάλτσα 2 κουταλιές ελαιόλαδο 2 κουταλιές ταχίνι 2 κουταλιές γιαούρτι πλήρες 1 πρέζα πάπρικα 1 σκελίδα σκόρδο Εκτέλεση Bράζετε το σπαγγέτι σε αλατισμένο νερό για 10 λεπτά. Tο σουρώνετε και το αφήνετε. Kαθαρίζετε και κόβετε το αγγούρι σε λεπτές ροδέλες. Tο αναμειγνύετε με το σπαγγέτι. Όσο βράζουν τα ζυμαρικά, ετοιμάζετε τη σάλτσα: Xτυπάτε στο μπλέντερ τα υλικά της σάλτσας. Σερβίρετε τα ζυμαρικά και τα περιχύνετε με τη σάλτσα τους.