Υλικά για 2 μερίδες 250 γρ. φαρφάλες 1/2 φλιτζάνι λευκό κρασί 4 κουταλιές ελαιόλαδο 6 καρύδια Εκτέλεση Bάζετε αλατισμένο νερό στην κατσαρόλα και προσθέτετε και το κρασί.Mόλις κοχλάσει το νερό ρίχνετε τις φαρφάλες.Tις βράζετε για 12 λεπτά και τις σουρώνετε.Ψιλοκοπανίζετε τα καρύδια.Aνακατεύετε το λάδι και τα καρύδια με τα ζυμαρικά και σερβίρετε.
Φαρφάλες με λευκό κρασί
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αγκινάρες με κουκιά Οι αγκινάρες είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αγκινάρες με κουκιά Οι αγκινάρες είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εκμέκ με τσουρέκι και ζαχαρωμένα καρύδια Αναρωτιέστε τι να κάνετε όλα αυτά τα τσουρέκια που σας περίσσεψαν από το Πάσχα; Η απάντηση είναι εκμέκ! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κατσίκι στο φούρνο Κατά τη διάρκεια του ψησίματος, ελέγχουμε ανά διαστήματα τα υγρά του ταψιού και συμπληρώνουμε, αν χρειάζεται, λίγο ζεστό νερό. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ