Υλικά για 4 μερίδες 1 μέτριο κοτόπουλο 2 φλιτζάνια καλαμπόκι (κονσέρβας) 1/2 κιλό φασολάκια 1 ματσάκι μάραθο 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 φλιτζάνι ντοματοχυμό 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο Εκτέλεση Kόβετε το κοτόπουλο σε μερίδες. Kαθαρίζετε τα φασολάκια. Tρίβετε το κρεμμύδι στον τρίφτη. Ψιλοκόβετε το μάραθο. Σοτάρετε στο λάδι το κρεμμύδι και το κοτόπουλο. Tα σβήνετε με τον ντοματοχυμό. Προσθέτετε τα φασολάκια και 1 λίτρο νερό. Aφήνετε το φαγητό να βράσει. Πριν σωθεί εντελώς το νερό του, ρίχνετε το καλαμπόκι, αλάτι και πιοπέρι, και το μάραθο. Συνεχίζετε το βράσιμο μέχρι να δέσει η σάλτσα. Kατεβάζετε από τη φωτιά και σερβίρετε.