Υλικά για 4 μερίδες 1/2 κιλό σπαγγέτι 4 πιπεριές Φλωρίνης 1 ντομάτα 8 κουταλιές ελαιόλαδο 1 κουταλάκι ρίγανη 1 σκελίδα σκόρδο Αλάτι Εκτέλεση Bράζετε το σπαγγέτι σε αλατισμένο νερό που κοχλάζει για 10-12 λεπτά και, στη συνέχεια, το σουρώνετε. Kόβετε τις πιπεριές σε λωρίδες. Kόβετε την ντομάτα σε κύβους. Πολτοποιείτε το σκόρδο. Aνακατεύετε τη μακαρονάδα σας με τα υπόλοιπα υλικά και σερβίρετε το φαγητό κρύο ή ζεστό.