Υλικά για 8 μερίδες 2 φλιτζάνια ρεβίθια 1/2 ματσάκι άνηθο 1/2 ματσάκι μαϊντανό 2 σκελίδες σκόρδο 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 καυτερή πιπερίτσα 2 ώριμες ντομάτες 1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο Εκτέλεση Bράζουμε τα ρεβίθια και τα κρατάμε με 2 φλιτζάνια από το νερό τους. Ψιλοκόβουμε τον άνηθο και το μαϊντανό. Πολτοποιούμε το σκόρδο και τις ντομάτες. Ψιλοτρίβουμε το κρεμμύδι. Aνακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά και τα βάζουμε σε ταψί. Ψήνουμε τα ρεβίθια στους 180 βαθμούς, μέχρι να σωθεί το νερό τους.
Ρεβίθια στον φούρνο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μπισκότα γιαουρτιού Μια εύκολη πρόταση για σπιτικά μπισκότα τραγανά εξωτερικά και μαλακά από μέσα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πράσα με τυρί στον φούρνο Ένας δημιουργικός τρόπος να απολαύσετε τα πράσα και να έχετε ένα ωραίο κυρίως πιάτο, που θα αγαπήσει όλη η... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φτιάχνουμε γλυκόξινα νουντλς με μοσχάρι στο σπίτι Μέσα σε λίγα λεπτά έχουμε ένα πεντανόστιμο και χορταστικό πιάτο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σπιτική πίτα με πιπεριές Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη, τα υλικά τα έχουν σχεδόν όλοι στο σπίτι και σε μια ώρα έχουμε μια... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ένα διαφορετικό ριζότο με πράσο και λεμόνι Μυστικό: Αλάτι προσθέτουμε στο τέλος, ώστε να μην σκληρύνει το ρύζι και αργήσει να βράσει. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπέργκερ γαλοπούλας με φέτα Ετοιμάστε ένα ζουμερό θρεπτικό μπέργκερ, γεμάτο γεύση και πλούσιο σε πρωτεΐνη, με ένα «ελληνικό» twist. Σπιτικό και απολαυστικό! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αλμυρή ζύμη για μπισκότα Φτιάξτε εύκολα και γρήγορα ένα πρωτεϊνικό σνακ που είναι ταυτόχρονα νόστιμο, θρεπτικό και απλό! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φθινοπωρινή σαλάτα για πρωινό Αυτή η φθινοπωρινή σαλάτα, γεμάτη από βιταμίνες αλλά και με υπέροχη γεύση, είναι μία πολύ καλή ιδέα για ένα... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ