Υλικά για 6 μερίδες 1 κιλό μοσχάρι σε φέτα 4 κουταλιές ελαιόλαδο 100 γρ. μανιτάρια σε φέτες 100 γρ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι 100 γρ. πιπεριά ψιλοκομμένη 100 γρ. καρότο σε κυβάκια 100 γρ. τριμμένη γραβιέρα 1 κουταλιά μουστάρδα 1 κουταλιά γαλέτα 1 κουταλιά μαϊντανό ψιλοκομμένο λίγο πιπέρι, ρίγανη, θυμάρι 2 σκελίδες σκόρδο Χυμό ενός λεμονιού Εκτέλεση Σιγοβράζουμε τα λαχανικά με το χυμό λεμονιού και 2 φλιτζάνια νερό. Mόλις σωθεί το νερό τους, ρίχνουμε τα μπαχαρικά και τη μουστάρδα. Tα απλώνουμε όλα μαζί στο κρέας και πασπαλίζουμε με το τυρί. Tυλίγουμε το μοσχάρι σε ρολό και το δένουμε με σπάγκο. Tο βάζουμε στο ταψί με 3 ποτήρια νερό και το ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά για 1,5 ώρα περίπου. Aφού ψηθεί, το αφήνουμε να κρυώσει και το κόβουμε σε φέτες.
Ρολό μοσχαριού γεμιστό με λαχανικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Παντζαροσαλάτα με μήλο Τα μήλα και τα αμύγδαλα αναδεικνύουν τη γλυκιά γεύση του ψητού παντζαριού. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπισκότα γιαουρτιού Μια εύκολη πρόταση για σπιτικά μπισκότα τραγανά εξωτερικά και μαλακά από μέσα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πράσα με τυρί στον φούρνο Ένας δημιουργικός τρόπος να απολαύσετε τα πράσα και να έχετε ένα ωραίο κυρίως πιάτο, που θα αγαπήσει όλη η... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φτιάχνουμε γλυκόξινα νουντλς με μοσχάρι στο σπίτι Μέσα σε λίγα λεπτά έχουμε ένα πεντανόστιμο και χορταστικό πιάτο. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σπιτική πίτα με πιπεριές Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη, τα υλικά τα έχουν σχεδόν όλοι στο σπίτι και σε μια ώρα έχουμε μια... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ένα διαφορετικό ριζότο με πράσο και λεμόνι Μυστικό: Αλάτι προσθέτουμε στο τέλος, ώστε να μην σκληρύνει το ρύζι και αργήσει να βράσει. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπέργκερ γαλοπούλας με φέτα Ετοιμάστε ένα ζουμερό θρεπτικό μπέργκερ, γεμάτο γεύση και πλούσιο σε πρωτεΐνη, με ένα «ελληνικό» twist. Σπιτικό και απολαυστικό! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αλμυρή ζύμη για μπισκότα Φτιάξτε εύκολα και γρήγορα ένα πρωτεϊνικό σνακ που είναι ταυτόχρονα νόστιμο, θρεπτικό και απλό! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ