Υλικά για 4 μερίδες 1/2 κιλό κρεμμυδάκια ξερά 1/2 φλιτζανάκι ελαιόλαδο 1 ποτηράκι λευκό κρασί 2 κουταλιές μέλι πιπέρι δενδρολίβανο Εκτέλεση Σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια στο λάδι. Tα σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε το μέλι, τα μπαχαρικά και ένα φλιτζάνι νερό. Mόλις σωθεί το νερό, τα κατεβάζουμε από τη φωτιά.
13 Οκτωβρίου 2018 | 06:00
Πρόσφατα Άρθρα
Σαλάτα με ρεβίθια και τόνο
15 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Κέικ με κλημεντίνες και αμύγδαλα
14 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Μπισκότα παρμεζάνας
13 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Σπανακοπιτάκια
12 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Σουφλέ ζυμαρικών με μπρόκολο και κοτόπουλο
11 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Τσιγαριστά χόρτα με λαβράκι
10 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Κοτόπουλο με λάχανο, πράσο και ντομάτα
9 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Γλυκό βρώμης με σάλτσα καραμέλα
8 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Μακαρονάδα με σέσκουλα
7 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Ζυμαρικά με σολομό και μπρόκολο
6 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Παντζαροσαλάτα με μήλο
5 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Σούπα ντομάτας με βασιλικό
4 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Μπισκότα γιαουρτιού
3 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Σαλάτα με ψητό χαλούμι
2 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Πράσα με τυρί στον φούρνο
1 Δεκεμβρίου 2025, 08:00