Η Χίλαρι Νταφ είναι ένα από τα πιο γλυκά κορίτσια του Χόλιγουντ. Έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην τηλεοπτική σειρά του Disney Chanel, Lizzie McGuire. Έκτοτε έχουν περάσει 17 ολόκληρα χρόνια και η Χίλαρι Νταφ έχει αποκτήσει έναν γιο, τον 6χρονο Λούκα Κρουζ, ενώ περιμένει το δεύτερο παιδί της.

View this post on Instagram

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on

Όσα χρόνια και αν περάσουν η Χίλαρι Νταφ διατηρεί τη νεανικότητά της και το δέρμα της δείχνει πάντα υγιές και λαμπερό. Ποιο είναι, λοιπόν, το μυστικό της;

Χρησιμοποιεί ένα δροσιστικό σπρέι πριν εφαρμόσει το μακιγιάζ της. Χρησιμοποιώντας ένα σπρέι ενυδάτωσης, προτού απλώσετε το μέικ απ σας, βελτιώνετε το θαμπό και κουρασμένο δέρμα. Τα αναζωογονητικά αυτά σπρέι περιέχουν αντιοξειδωτικά, τα οποία ενισχύουν τη φυσική όψη του δέρματος και το διατηρούν ενυδατωμένο όλη την ημέρα.

View this post on Instagram

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on

Μπορείτε να τα βρείτε στα περισσότερα καταστήματα με προϊόντα ομορφιάς ή μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας με δύο υλικά: γλυκερίνη και ροδόνερο.

Η γλυκερίνη αφήνει το δέρμα σας ενυδατωμένο και προλαμβάνει την ξηρότητα, ενώ το ροδόνερο βοηθάει στην ισορροπία του pH του δέρματος.

Θα χρειαστείτε:

1/2 φλιτζάνι ροδόνερο

1/2 φλιτζάνι γλυκερίνη

1 μπουκαλάκι σπρέι

Πώς θα το φτιάξετε:

Συνδυάστε όλα τα υλικά και ανακατέψτε καλά. Αποστειρώστε το μπουκαλάκι βάζοντάς το σε καυτό νερό για μερικά λεπτά. Ρίξτε το μείγμα στο μπουκαλάκι. Έτοιμο!