Το παιδί πρέπει να τρώει υγιεινά και ισορροπημένα για να αναπτυχθεί σωστά. Εκτός από τα κλασικά και αγαπημένα φαγητά, μπορείτε να δοκιμάσετε νέες συνταγές που συνδυάζουν την παράδοση με την ελαφριά γεύση χωρίς να επιβαρύνεται το στομαχάκι του. Τα μανιτάρια με ελληνική γέμιση είναι η απόλυτη συνταγή για όλη την οικογένεια.

Υλικά:

12 κορυφές μανιταριών

μισό φλιτζάνι ψιλοκομμένο εσωτερικό μανιταριού

ψιλοκομμένο σκόρδο

ελαιόλαδο

¼ φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιά ή κρουτόν

1 ψιλοκομμένη ντομάτα

¼ φλιτζάνι τριμμένη φέτα

Εκτέλεση:

Βάλτε στο φούρνο τις κορυφές των μανιταριών με τη μαλακή πλευρά προς τα πάνω για 5 λεπτά στους 200 βαθμούς Κελσίου και σοτάρετε σε μεσαία φωτιά τη γέμιση μανιταριού με το σκόρδο και το καυτό ελαιόλαδο. Βγάλτε τα από το μάτι και ανακατέψτε τη φρυγανιά, την ντομάτα και τη φέτα. Γεμίστε τις κορυφές των μανιταριών με το μείγμα και ξαναβάλτε στο φούρνο για 8-10 λεπτά.