H ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ στα πλαίσια της εταιρικής της υπευθυνότητας διοργάνωσε και φέτος την Εβδομάδα Εθελοντισμού των εργαζομένων της, δείχνοντας για ακόμα μια φορά την έμπρακτη υποστήριξή της σε ευαίσθητες κοινωνικές δομές της Αθήνας.

Η φετινή δράση πραγματοποιήθηκε στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας, που φιλοξενεί και διαπαιδαγωγεί αγόρια και κορίτσια προσχολικής ηλικίας από όλη την Ελλάδα. Τα παιδιά λαμβάνουν εξατομικευμένη φροντίδα, προσαρμοσμένη στις ανάγκες του καθενός αλλά και την οικογενειακή του κατάσταση. Το Π.Ε.Ν.Κ. φιλοξενεί αυτή τη στιγμή 25 παιδιά, ενώ καθημερινά υποδέχεται περίπου 170, τα οποία, ανάλογα με την ηλικία τους,  παρακολουθούν το αντίστοιχο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Οι 100 μικροί και μεγάλοι εθελοντές της ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ συναντήθηκαν την Κυριακή 12 Οκτωβρίου στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας με αποκλειστικό στόχο να προσφέρουν χαρά και αισιοδοξία στα παιδιά του. Μοιρασμένοι σε ομάδες, έβαψαν την περιμετρική περίφραξη του κτιρίου, έφτιαξαν μικρούς κήπους και παρτέρια με πολύχρωμα λουλούδια, ζωντάνεψαν ένα άχρωμο γηπεδάκι μπάσκετ αλλά και λευκούς τοίχους με ζωγραφιές και παιχνίδια. Ένα δενδρόσπιτο τοποθετήθηκε στην αυλή των μικρών μας φίλων αλλά η πιο μεγάλη έκπληξη για εκείνους ήταν η δημιουργία μιας Παιδικής Βιβλιοθήκης και ενός Παιδότοπου σε μια μέχρι εκείνη την ημέρα κενή αίθουσα.

Στο τέλος των εργασιών στρώθηκε ένα μεγάλο τραπέζι και όλοι μαζί απόλαυσαν κλασικές μακαρονάδες, ολοκληρώνοντας την ημέρα αυτή με γεύση και αγάπη!

Στο πλαίσιο της Εβδομάδας Εθελοντισμού πραγματοποιήθηκε για τρίτη χρονιά στα γραφεία της εταιρείας εθελοντική αιμοδοσία, κατά τη διάρκεια της οποίας συγκεντρώθηκαν 18 μονάδες αίματος.

Επόμενος σταθμός είναι η Λάρισα όπου το προσωπικό του εργοστασίου θα ανακαινίσει μια από τις παιδικές χαρές της πόλης.