Υλικά για 8 μερίδες

1 λίτρο φρέσκο γάλα, πλήρες

3 κρόκοι αυγών

40 γρ. κορν φλάουρ

100 γρ. ζάχαρη

12 μπισκότα βουτύρου

Ξύσμα από λεμόνι

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ χτυπήστε τους κρόκους με 200 γρ. από το γάλα, τη ζάχαρη και το κορν φλάουρ.

Σε ένα κατσαρολάκι, ζεστάνετε σε μέτρια φωτιά το υπόλοιπο γάλα με το ξύσμα λεμονιού. Ανακατέψτε το μείγμα με τα αυγά και ρίξτε το σιγά σιγά στην κατσαρόλα ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να δέσει η κρέμα και να αρχίσει να κοχλάζει.

Θρυμματίστε 4 μπισκότα βουτύρου και μοιράστε τα σε 8 μπολάκια. Από πάνω μοιράστε τη ζεστή κρέμα.

Βάλτε τις κρέμες στο ψυγείο να κρυώσουν, για 1-2 ώρες. Σερβίρετε με ένα μπισκότο βουτύρου στην επιφάνειά τους!