Υλικά για 1 μερίδα

4 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1/8 κ.γ. μπέικιν πάουντερ

1/16 κ.γ. σόδα ψησίματος

1/8 κ.γ. αλάτι

3 κ.σ. γάλα

1 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κ.σ. σάλτσα μαρινάρα

1 κ.σ. ψιλοκομμένη μοτσαρέλα

5 μικρά κομμάτια πεπερόνι

1/2 κ.γ. ρίγανη

Εκτέλεση

Ανακατέψτε το αλεύρι, το μπέικιν, τη σόδα ψησίματος και το αλάτι σε μια κούπα που μπαίνει σε φούρνο μικροκυμάτων. Προσθέστε το γάλα και το λάδι και συνεχίστε το ανακάτεμα. Ρίξτε τη σάλτσα μαρινάρας στην επιφάνεια του μείγματος. Πασπαλίστε το τυρί, τα πεπερόνι και τη ρίγανη. Ψήστε στον φούρνο μικροκυμάτων για 1 λεπτό και 10-20 δευτερόλεπτα ή μέχρι να δείτε ότι η επιφάνεια έχει ψηθεί (ο χρόνος βασίζεται σε φούρνο μικροκυμάτων στα 1200W, επομένως στην περίπτωσή σας μπορεί να διαφέρει).

Απολαύστε αμέσως!