Ζυγός

Αυτός ο Νοέμβριος σας βρίσκει αποφασιστικούς, με διάθεση αυτογνωσίας, μα πάνω από όλα με θετικότητα. Συνεχίστε να έχετε αυτοπεποίθηση και όρεξη για την ζωή. Η διάθεση σας για έντονα συναισθήματα θα βραχυκυκλώσει την σχέση σας και η ζήλια σας έρχεται ξανά στο προσκήνιο. Κρατηθείτε μακριά από εντάσεις και καυγάδες.

Συμβουλή: Επενδύστε σε νέες γνωριμίες

Σκορπιός

Η μεγαλύτερη σας προσοχή μπορεί να στρέφεται στα οικογενειακά αυτόν τον μήνα, αλλά το διαβολάκι της ζήλιας και της ανασφάλειας δεν θα σας αφήσει σε ησυχία. Αντί να ασχολείσθε με μικροπρέπειες, μήπως να κάνετε ένα τολμηρό βήμα και να διορθώσετε τα κακώς κείμενα;

Συμβουλή: Μην είστε θερμοκέφαλοι (τουλάχιστον προσπαθήστε).

Τοξότης

Νέοι ορίζοντες τον Νοέμβριο. Εκπλήξεις και νέα δεδομένα στα ερωτικά σας απορυθμίζουν, για αυτό τώρα περισσότερο από ποτέ χρειάζεται αυτοσυγκέντρωση. Μικρές περιπέτειες θα έρθουν μα όχι για πολύ. Πιθανές οικογενειακές και φιλικές διενέξεις θα επιφορτίσουν την σχέση σας, για αυτό προσέξτε που θα ξεσπάσετε τον αρνητισμό σας.

Συμβουλή: Πριν αντιμετωπίστε τους άλλους, αντιμετωπίστε τον ίδιο σας τον εαυτό.

Αιγόκερως

Αλλαγές, μικρές και μεγάλες, σίγουρα όμως καταλυτικές. Θα βγείτε από τον ρυθμό σας και η καθημερινότητα σας θα αλλάξει. Ασφαλώς και έχετε κουραστεί, αλλά η ορθόδρομη Αφροδίτη στα μέσα του μήνα θα σας επαναφέρει σε μια κάποια ισορροπία. Ο Ουρανός προειδοποιεί για απρόοπτα!

Συμβουλή: Κρατήστε μικρό καλάθι σε ερωτικές υποσχέσεις.

Υδροχόος

Θέλετε να μιλήσετε, να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις, να είναι όλοι ειλικρινείς. Θα το απαιτήσετε ακόμα και αν δεν συμβεί. Σιχαίνεστε τα μισόλογα και θέλετε να υπάρχει διαφάνεια. Αποφύγετε συζητήσεις και συναντήσεις που συνήθως σας επιφέρουν νεύρα και μπέρδεμα, αντί για λύσεις. Ευτυχώς Ερμής και Δίας σας κάνουν πιο εξωστρεφή αλλά προσοχή στην παρόρμηση σας.

Συμβουλή: Μην απογοητεύεστε στο πρώτο εμπόδιο.

Ιχθύς

Η δυναμικότητα σας επιστρέφει. Μπορεί όχι ολόκληρη αλλά σίγουρα η αυτοπεποίθηση αναπτερώνεται και ο αισθησιασμός επίσης. Μπορεί γύρω σας να επικρατεί μια μετριότητα ή ένα χάος, για αυτό θα πρέπει να απομακρυνθείτε και να δείτε τον κόσμο με ένα πιο ψύχραιμο βλέμμα.

Συμβουλή: Μην βιάζεστε!