Υλικά για 4 μερίδες

1 φλιτζάνι ρύζι

2 κλωνάρια σέλινο

2 κουταλιές μουστάρδα

1 κουταλιά ξίδι

4 κουταλιές ελαιόλαδο

1 πρέζα πιπέρι

Εκτέλεση

Bράζετε το ρύζι για 15 λεπτά σε 2 1/2 φλιτζάνια αλατισμένο νερό που κοχλάζει. Όσο βράζει το ρύζι, ετοιμάζετε τα υπόλοιπα υλικά: Ψιλοκόβετε το σέλινο. Xτυπάτε στο μπλέντερ τη μουστάρδα, το πιπέρι, το λάδι και το ξίδι. Aνακατεύετε το ρύζι με το σέλινο και πριν το σερβίρετε το περιχύνετε με τη μουστάρδα.