Τα σαρκώδη χείλη αποτελούσαν ανέκαθεν ένδειξη θηλυκότητας, τα τελευταία χρόνια, όμως, έχουν αναδειχτεί ως η νούμερο ένα μόδα,  με αμέτρητες γυναίκας να αποφασίζουν να επέμβουν στην εμφάνισή τους μεγαλώνοντας τα χείλη τους. Αν δεν επιθυμείτε να καταφύγετε σε κάποια δραστική λύση, μπορείτε εύκολα και ανώδυνα να κάνετε τα χείλη σας να δείχνουν μεγαλύτερα με τη βοήθεια του μακιγιάζ.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε πέντε tips για να μεγαλώσετε τα χείλη σας.

1. Ενυδάτωση

Αναμείξτε λίγη ζάχαρη με μέλι και κάντε απολέπιση στα χείλη σας. Στη συνέχεια, εφαρμόστε λίγο ενυδατικό lip balm ή βαζελίνη. Έτσι, τα χείλη σας θα είναι απαλά και τα προϊόντα θα απλωθούν καλύτερα πάνω τους.

2. Βάση

Απλώστε λίγη ποσότητα από το κονσίλερ στα χείλη σας, προκειμένου να καλύψετε το φυσικό τους περίγραμμα.

3. Περίγραμμα

Σε αυτό το βήμα πρέπει να φανερώσετε όλη σας την τέχνη. Με ένα μολύβι χειλιών, καλά ξυσμένο, σχεδιάστε το περίγραμμα των χειλιών σας. Ο σκοπός είναι να μεγαλώσετε το φυσικό τους περίγραμμα, γι’ αυτό, άλλωστε, απλώσαμε νωρίτερα και το κονσίλερ. Καλό θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι υπερβολικά. Έξτρα προσοχή πρέπει να δώσετε στο τόξο του άνω χείλους: μην προσπαθήσετε να το μεγαλώσετε, γιατί θα δείχνει ψεύτικο.

4. Σπέσιαλ εφέ

Ναι, καλά διαβάσατε, το μάθημα μακιγιάζ περιλαμβάνει και σπέσιαλ εφέ, που δεν είναι άλλο από τη λευκή σκιά ματιών. Προσθέστε λίγη λευκή σκιά στο κέντρο του άνω και κάτω χείλους σας και θα δείτε ότι αυτόματα δείχνουν μεγαλύτερα!

5. Λάμψη

Λάμψη και όγκος μόνο με ένα προϊόν: το λιπ γκλος σας. Πιθανότατα το έχετε ξεχασμένο κάπου στα βάθη του νεσεσέρ σας, αφού πλέον όλες προτιμούμε τις ματ υφές, αλλά το λιπ γκλος μπορεί να αναβαθμίσει το μακιγιάζ σας αν το φορέσετε σωστά. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να απλώσετε μια μικρή ποσότητα στο κέντρο του άνω και κάτω χείλους σας.

Έτοιμη! Μπορείτε να θαυμάσετε τα ζουμερά χείλη σας στον καθρέφτη!