“Καμμιά λέξη δεν είναι η σωστή για να περιγράψει πώς νοιώθω… Ευγνωμοσύνη, έρωτας, αγάπη, ευτυχία, ευλογία, ολοκλήρωση… Σας ευχαριστώ για τις ευχές και εύχομαι σε όλους σας να ζήσετε στιγμές σαν κι αυτή. Η ζωή είναι στα χέρια μας και η αγάπη είναι πάντα εκεί κοντά αρκεί να ανοίξουμε την καρδιά μας και να είμαστε έτοιμοι να τη δεχτούμε”, έγραψε, μεταξύ άλλων, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ως λεζάντα στη φωτογραφία από το μαιευτήριο με τη νεογέννητη κόρη της στην αγκαλιά της.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, η μικρή Ηλέκτρα ήρθε στον κόσμο εύκολα και αβίαστα.

Μάλιστα, η 41χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια στη συνέχεια ευχαρίστησε τους δικούς της ανθρώπους: τον σύζυγό της Φώτη Μπερνάντο που της έδωσε τα παιδιά της και την ευκαιρία να δώσει όλη την αγάπη που είχε μέσα της, καθώς και την  Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία είναι νονά του μωρού και στενή φίλη της νέας μανούλας.

Στο τέλος, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ευχαρίστησε τους followers της, που με τα ωραία τους λόγια της δίνουν δύναμη και χαρά.

Δείτε τη φωτογραφία της Πηνελόπης Αναστασοπούλου με τη νεογέννητη Ηλέκτρα, καθώς και μία σειρά φωτογραφιών από τους εορτασμούς στο μαιευτήριο.

View this post on Instagram

A post shared by Penelope (@penelopeanastasopoulou) on

View this post on Instagram

A post shared by Penelope (@penelopeanastasopoulou) on