Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, στις εγκαταστάσεις των εκπαιδευτηρίων “ΩΘΗΣΗ” στη Σταμάτα, πρόκειται να πραγματοποιηθεί ένα πρωτοπόρο χριστουγεννιάτικο Bazaar, που δίνει έμφαση στις τέχνες, τη δημιουργία και την κοινωνική προσφορά. Η ιδιαιτερότητά του είναι ότι αρκετά από τα προϊόντα που θα προσφερθούν, έχουν δημιουργηθεί από τους ίδιους τους μαθητές! Γούρια για τη νέα χρονιά, γιορτινά χειροτεχνήματα και στολίδια, χειροποίητες σοκολάτες, αρωματικά κεριά, βιολογικά σαπούνια, κοσμήματα, αξεσουάρ και πολλά ακόμα μοναδικά αντικείμενα, περιμένουν να τα ανακαλύψετε!

Επιπλέον, οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να απασχοληθούν δημιουργικά στο Εργαστήρι Ζαχαροπλαστικής, στο Παιχνιδοχωριό με το Μαγικό Ταχυδρομείο του Άγιου Βασίλη, στο Εργαστήρι Ρομποτικής και στο Othisi Fun Park, όπου τα περιμένουν παιχνίδια, δώρα και πολλές εκπλήξεις. Επιπλέον, οι μικροί αλλά και οι μεγάλοι επισκέπτες, θα ζήσουν μια απίστευτη περιπέτεια, στο Escape Room που έχουν δημιουργήσει οι ίδιοι οι μαθητές και θα μπορέσουν να γνωρίσουν, παρέα με τη φιλοζωική ομάδα του σχολείου, σκυλάκια που αναζητούν μια οικογένεια να τα υιοθετήσει.

Παράλληλα, όλοι οι επισκέπτες θα δοκιμάσουν γλυκές και αλμυρές νοστιμιές στο Brunch House, φρέσκια μπύρα και hot dog, καθώς και επιλεγμένα κρασιά και cocktails που συνοδεύονται από ποικιλίες τυριών και αλλαντικών!

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες μαθητικών χορωδιών και μουσικά live!

Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ.

Επιπλέον, θα υπάρχει η δυνατότητα για ενημέρωση και εγγραφή Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών από το ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ.

Δηλώστε συμμετοχή στο Εργαστήρι Ρομποτικής εδώ:

Γυμνάσιο – Λύκειο “ΩΘΗΣΗ”

Μαρμαρά 7-9, Σταμάτα