Με τίτλο «The Boy & The Piano», το Λονδρέζικο πολυκατάστημα John Lewis, δημιούργησε την καλύτερη και πιο συγκινητική διαφήμιση για τα φετινά Χριστούγεννα. Με πρωταγωνιστή τον Sir Έλτον Τζον, το βίντεο διάρκειας 2 λεπτών και 20 δευτερολέπτων μας κάνει να ανυπομονούμε για τις γιορτές και κάνει μια γλυκιά αναδρομή στην ζωή του μεγάλου καλλιτέχνη.

«Η καμπάνια των Χριστουγέννων John Lewis έχει τόσες πολλές ζεστές αναμνήσεις για μένα και την οικογένειά μου», λέει ο Τζον που πρωταγωνιστεί στην καμπάνια. «Ήταν μια υπέροχη ευκαιρία για μένα να σκεφτώ τη ζωή μου στη μουσική και το απίστευτο ταξίδι στο οποίο έχω πάει και πώς το πιάνο της γιαγιάς μου σηματοδοτεί τη στιγμή που η μουσική μπήκε στη ζωή μου. Η διαφήμιση είναι απολύτως μαγική και έχω πραγματικά αγαπήσει κάθε λεπτό της.»

Κινούμενο ανάμεσα σε σκηνές από τη ζωή του μουσικού, που απεικονίζονται από τον ίδιο τον καλλιτέχνη και τους ηθοποιούς που τον παίζουν σε διαφορετικές ηλικίες, όλα είναι βασισμένα σε αληθινά γεγονότα, συνοδευόμενο από το κλασικό hit «Your Song»  λέει την ιστορία του πως ένα δώρο επηρέασε την πορεία της ζωής ενός μικρού αγοριού. Το εν λόγω αγόρι είναι, φυσικά, ο Έλτον Τζον και το δώρο είναι ένα πιάνο από τη μητέρα και τη γιαγιά του. Στο τέλος του βίντεο αναφέρεται : «Ορισμένα δώρα είναι κάτι περισσότερο από ένα δώρο».

Η φετινή καμπάνια του πολυκαταστήματος έρχεται να συμπέσει τα τελευταία χρόνια με συμπληρωματικές εμπειρίες και εμπορεύματα στο κατάστημα. Φέτος, είναι πιο βιωματικό από ποτέ, με το ναυαρχικό κατάστημα της Oxford Street του John Lewis να προσκαλεί τους πελάτες στις σκηνές από την διαφήμιση! Από τα δοκιμαστήρια, όπου μπορείτε να δοκιμάσετε κοστούμια και να χρησιμοποιήσετε ρούχα από το σετ, στο στούντιο ηχογράφησης , όπου μπορείτε να παίξετε με το πιάνο. Θα υπάρξει επίσης ένα μικρό show, συνοδευόμενο από το «Step Into Christmas» του Έλτον Τζον, που προβάλλεται καθημερινά από τα παράθυρα της οδού Oxford Street του καταστήματος. 14 άλλα καταστήματα σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο θα έχουν πιάνα για τους αγοραστές για να απολαύσουν ένα μουσικό ιντερλούδιο και vintage στιλ Elton John T-shirts θα είναι διαθέσιμα για να αγοράσουν στο κατάστημα και στο διαδίκτυο.