Είτε είναι γεμάτα με βιβλία και τόμους, είτε χρησιμοποιούνται για να στηρίξουν διακοσμητικά αντικείμενα ή έργα τέχνης, σε ένα δωμάτιο τα ράφια της βιβλιοθήκης  είναι πάντα το πιο ενδιαφέρον σημείο σε ένα δωμάτιο. Αλλά γιατί να κλέψει την προσοχή μόνο το περιεχόμενό της βιβλιοθήκης; Η βιβλιοθήκη σας θα πρέπει να είναι εξίσου μαγευτική με τα στοιχεία που εμφανίζει. Έχετε σκεφτεί να βάψετε την βιβλιοθήκη σας ένα άλλο χρώμα από εκείνο του τοίχου;

Για το σαλόνι ενός σπιτιού του Λος Άντζελες, η εταιρία σχεδιασμού Commune ζωγράφισε τους τοίχους και τα ράφια σε ένα ανοιχτό πράσινο, δίνοντας στον χώρο ένα γαλήνιο αλλά κομψό vibe.

Δεν χρειάζεται να κολλήσετε σε ένα χρώμα. Ζωγραφίστε το πλαίσιο και τους εσωτερικούς χώρους σε διαφορετικές αποχρώσεις ή σε ένα χρώμα έντονο για εντυπωσιακή εμφάνιση.

Τα γυαλιστερά φινιρίσματα δουλεύουν ιδιαίτερα καλά στις βιβλιοθήκες, οπότε μπορείτε να βάψετε την βιβλιοθήκη σας ακόμα και σε ένα μεταλλικό χρώμα. Έχετε πρόβλημα να επιλέξετε το τέλειο χρώμα για να παρουσιάσετε τα βιβλία σας; Έχουμε συγκεντρώσει πανέμορφες βαμμένες βιβλιοθήκες για να εμπνεύσουμε το makeover σας.