Υλικά:

Μισό φλιτζάνι και 1 κουταλιά της σούπας παρθένο ελαιόλαδο

¼ φλιτζάνι χυμό λάιμ

2 κουταλάκια του γλυκού κύμινο

μισό κουταλάκι του γλυκού κόκκινη πιπεριά

μισό κιλό στήθος κοτόπουλο χωρίς κόκαλα

αλατοπίπερο

3 πιπεριές σε λεπτές φέτες

1 μεγάλο κρεμμύδι

έτοιμες τορτίγιες

Εκτέλεση:

  1. Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε το μισό φλιτζάνι λάδι, το χυμό λάιμ, το κύμινο και την κόκκινη πιπεριά. Αλατοπιπερώστε το κοτόπουλο και βάλτε το στο μπολ. Αφήστε το μέσα στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα.
  2. Βάλτε λάδι σε τηγάνι σε μεσαία φωτιά και τηγανίστε το κοτόπουλο μέχρι να πάρει χρώμα, 8 λεπτά κάθε πλευρά. Κόψτε το σε λωρίδες.
  3. Βάλτε στο τηγάνι τις πιπεριές και το κρεμμύδι για 5 λεπτά. Ξαναβάλτε το κοτόπουλο για να ενωθούν όλα και σερβίρετε μέσα σε τορτίγιες. Αν θέλετε, προσθέστε και γιαούρτι.