Υλικά:

1 φλιτζάνι άγλυκο γάλα αμυγδάλου

2 μεγάλα αυγά

μισό φλιτζάνι ζάχαρη

3 μεσαίες μπανάνες

2 κουταλιές της σούπας λάδι καρύδας

2 κουταλάκια του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας

1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα

1 ¼ φλιτζάνι αλεύρι

μισό φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1 ¼ κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ

μισό κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα

λίγο αλάτι

Οδηγίες:

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς και περάστε με αντικολλητικό χαρτί 18 θήκες για μάφιν.
  2. Ανακατέψτε το γάλα, τα αυγά, τη ζάχαρη, τις μπανάνες, το λάδι καρύδας και τη βανίλια στο μπλέντερ.
  3. Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε την κανέλα, τα αλεύρια, το μπέικιν πάουντερ, τη μαγειρική σόδα και το αλάτι. Κάντε μία τρύπα στο κέντρο και ρίξτε μέσα τα υγρά συστατικά ανακατεύοντάς τα όλα μαζί.
  4. Ρίξτε το μείγμα στις θήκες για μάφιν μέχρι τα ¾.
  5. Ψήστε για 15-18 λεπτά και αφήστε τα λίγο να κρυώσουν πριν σερβίρετε.