Ένα ευφάνταστο διαγωνισμό παιδικής ζωγραφικής μας επιφυλάσσει για 12η χρονιά η Domino’s Pizza. Ξεκινώντας από το 2006, έχει προσκαλέσει και έχουν ανταποκριθεί χιλιάδες παιδιά από σχολεία, νηπιαγωγεία, παιδικούς σταθμούς και κέντρα λογοθεραπείας στην προσπάθεια να μετατρέψουν ένα λευκό κουτί πίτσας σε έναν καμβά ζωγραφικής γεμάτο παιδική φαντασία.

Από πέρυσι, μάλιστα το πήγαν ένα βήμα παραπέρα δημιουργώντας ένα site  για τον διαγωνισμό, όπου προσκαλούν ακόμα περισσότερα παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών να συμμετέχουν στο διαγωνισμό.Οι κανόνες είναι οι ίδιοι, η τεχνοτροπία και τα μέσα είναι στην επιλογή των παιδιών και η παιδική φαντασία παραμένει ατελείωτη. Τι χρειάζονται; Μόνο μια κόλλα Α4 και μία κάμερα/κινητό, την αστείρευτη παιδική φαντασία και φυσικά τη βοήθεια κάποιου ενήλικα!

Οι πρώτοι νικητές που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους στην ηλεκτρονική ψηφοφορία που θα ακολουθήσει μεταξύ του κοινού, θα βρουν κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους δώρα όπως ένα μαγευτικό ταξίδι στην Disneyland στο Παρίσι, ένα tablet, ένα iPad, ένα Nintendo Labo Variety Kit, συμμετοχή σε Escape rooms και Pizza Parties από την Domino’s.

Παράλληλα όμως, κάθε ένα παιδικό έργο τέχνης αντιστοιχεί σε 1 ευρώ που θα δοθεί για την στήριξη του έργου του Ιδρύματος Θεοτόκος.

Η ανάδειξη των νικητών του διαγωνισμού θα γίνει στις 28 Δεκεμβρίου σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας που θα διεξαχθεί από 17/12/18- 23/12/18. Όλοι έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν ώστε να δώσουν τη δυνατότητα στο αγαπημένο τους έργο να διεκδικήσει την 1η θέση και να γίνει το θέμα για την χριστουγεννιάτικη κάρτα της Domino’s για το 2019.

Εάν έχετε ένα μικρό ταλέντο στην οικογένεια, βοηθήστε το να αναδειχθεί μέχρι την  Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 κάνοντας κλικ εδώ.