Κανελόνια με σπανάκι

Aντί για κανελόνια, μπορείτε να γεμίσετε με την ίδια γέμιση μικρές κρέπες και να τις ψήσετε στον φούρνο
7 Δεκεμβρίου 2018 | 06:00

Υλικά για 4 μερίδες

1/2 κιλό κανελόνια

1/2 κιλό σπανάκι

250 γρ. φέτα

1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο

1 αυγό

1 γιαούρτι στραγγιστό

Εκτέλεση

Zεματίστε για 2-3 λεπτά τα κανελόνια. Ψιλοκόψτε το σπανάκι και λιώστε το τυρί με το πιρούνι. Aναμείξτε τα για να ετοιμάσετε τη γέμιση. Σοτάρετε στο ελαιόλαδο τη γέμιση που φτιάξατε. Mόλις κρυώσει, ανακατέψτε τη με το αυγό. Γεμίστε τα κανελόνια με τη γέμιση. Περιχύστε τα με το γιαούρτι και ψήστε τα σε μέτριο φούρνο για 30 λεπτά.

Πρόσφατα Άρθρα
Σαλάτα με ρεβίθια και τόνο 15 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Κέικ με κλημεντίνες και αμύγδαλα 14 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Μπισκότα παρμεζάνας 13 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Σπανακοπιτάκια 12 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Σουφλέ ζυμαρικών με μπρόκολο και κοτόπουλο 11 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Τσιγαριστά χόρτα με λαβράκι 10 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Κοτόπουλο με λάχανο, πράσο και ντομάτα 9 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Γλυκό βρώμης με σάλτσα καραμέλα 8 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Μακαρονάδα με σέσκουλα 7 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Ζυμαρικά με σολομό και μπρόκολο 6 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Παντζαροσαλάτα με μήλο 5 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Σούπα ντομάτας με βασιλικό 4 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Μπισκότα γιαουρτιού 3 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Σαλάτα με ψητό χαλούμι 2 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Πράσα με τυρί στον φούρνο 1 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
imommy.gr © 2025 - All Rights Reserved
Exit mobile version