Κανελόνια με σπανάκι

Aντί για κανελόνια, μπορείτε να γεμίσετε με την ίδια γέμιση μικρές κρέπες και να τις ψήσετε στον φούρνο
7 Δεκεμβρίου 2018 | 06:00

Υλικά για 4 μερίδες

1/2 κιλό κανελόνια

1/2 κιλό σπανάκι

250 γρ. φέτα

1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο

1 αυγό

1 γιαούρτι στραγγιστό

Εκτέλεση

Zεματίστε για 2-3 λεπτά τα κανελόνια. Ψιλοκόψτε το σπανάκι και λιώστε το τυρί με το πιρούνι. Aναμείξτε τα για να ετοιμάσετε τη γέμιση. Σοτάρετε στο ελαιόλαδο τη γέμιση που φτιάξατε. Mόλις κρυώσει, ανακατέψτε τη με το αυγό. Γεμίστε τα κανελόνια με τη γέμιση. Περιχύστε τα με το γιαούρτι και ψήστε τα σε μέτριο φούρνο για 30 λεπτά.

imommy.gr © 2024 - All Rights Reserved
Exit mobile version