Κριός

Κριοί ο Δεκέμβρης είναι ένα ξεκαθάρισμα ερωτικών λογαριασμών. Όσοι είστε αδέσμευτοι, μέσα στον μήνα, θα σας δοθούν ευκαιρίες να ξεκαθαρίσετε και να απαλλαγείτε από παλιές ιστορίες.

 

Ταύρος

Οι Ταύροι έχουν καλή διάθεση και επιτέλους λένε ευχαριστώ! Ο μήνας αυτός έχει πολλές εξομολογήσεις και είναι η ιδανική στιγμή να εκφράσετε τον θαυμασμό και την εκτίμηση σας στο ταίρι σας.

 

Δίδυμοι

Ουδέν μονιμότερο… Δίδυμοι τραβήξτε την μοναχική σας πορεία για να βρείτε τον εαυτό σας και την χαμένη σας αυτοπεποίθηση. Πρέπει να βρείτε τις ισορροπίες σας και να συνειδητοποιήσετε πως κανένα συναίσθημα για είναι παντοτινό. Καλό ή κακό…

 

Καρκίνος

Ξεχωρίστε τον εαυτό σας. Ξεχωρίστε και ξεκαθαρίστε. Καρκίνοι, αυτόν τον μήνα έχετε πολύ δουλειά με τον εαυτό σας. Σας φταίνε όλα και ξεσπάτε σε λάθος ανθρώπους. Μιλήστε ειλικρινά με το ταίρι σας, θα σας καταλάβει.

 

Λέων

Ο τελευταίος μήνας της χρονιάς σας καλεί να σηκώσετε τα μανίκια και να πάρετε αποφάσεις. Οι γύρω σας θα σας προκαλέσουν και εσείς πρέπει να μπορέσετε να απαντήσετε σε αυτές τις προκλήσεις. Ναι ή όχι;

 

Παρθένος

Ερωτικός μήνας ο Δεκέμβριος για τον Παρθένο, καθώς νέα μονοπάτια και νέες προκλήσεις περνούν στο ζώδιο σας. Αυτός ο μήνας θα είναι αποδοτικός ερωτικά και θα ανακαλύψετε νέες πτυχές στις μέχρι τώρα σχέσεις σας.