Υλικά για 24 κομμάτια

150 γρ. µαύρη σοκολάτα

100 γρ. αλεύρι που φουσκώνει µόνο του

25 γρ. κακάο

75 γρ. φρέσκο βούτυρο

130 γρ. καστανή ζάχαρη

1 αυγό χτυπηµένο

50 γρ. φουντούκια χοντροκοµµένα

Εκτέλεση

Σπάτε τη σοκολάτα σε κομμάτια και τη λιώνετε σε μπεν μαρί. Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάτε το βούτυρο που πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου, μαζί με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτετε το αβγό και το αλεύρι κοσκινισμένο μαζί με το κακάο. Στη συνέχεια, ρίχνετε τη λιωμένη σοκολάτα και τα φουντούκια και ανακατεύετε μέχρι να ενωθούν τα υλικά. Σκεπάζετε το μπολ και το βάζετε στο ψυγείο για 30΄. Μοιράζετε τη ζύμη με ένα κουτάλι σε 2-3 ταψάκια στρωμένα με λαδόχαρτο αφήνοντας απόσταση τουλάχιστον 5 εκ. μεταξύ τους γιατί θα απλώσουν και τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 10-15΄. Τα μπισκότα πρέπει να μείνουν μαλακά στο κέντρο. Οταν είναι έτοιμα τα μεταφέρετε σε σχάρα να κρυώσουν.