Ζυγός

Μήνας επικοινωνίας. Ο Δεκέμβριος θα είναι ένας μήνας με καλή αύρα, για τους αδέσμευτους, καθώς από τις πρώτες μέρες θα γίνουν νέες γνωριμίες και θα υπάρχει κίνηση και ενδιαφέρον. Όχι και άσχημα!

 

Σκορπιός

Αυτός ο μήνας έχει προοπτικές αρκεί να φερθείτε έξυπνα. Για ελεύθερους και δεσμευμένους, οι γιορτές μπορούν να κυλήσουν πολύ ευχάριστα. Το μοναδικό που πρέπει να κάνετε είναι να διεκδικήσετε την θέση σας στην σχέση.

 

Τοξότης

Επενδύστε στην οικογένεια. Ο Δεκέμβριος είναι αφιερωμένος στην οικογένεια. Οι σχέσεις εξομαλύνονται και οι συζητήσεις κυλούν αρμονικά. Η περίοδος των γιορτών σας φέρνει κοντά με το ταίρι σας και οι φόβοι σας καθησυχάζονται.

 

Αιγόκερως

Δεκέμβριος γεμάτος εκπλήξεις. Νέες καταστάσεις θα σας βγάλουν από την ερωτική σας ρουτίνα και θα σας κρατήσουν το ενδιαφέρον αναμμένο, ενώ και εσείς είστε λιγάκι αγχωμένοι αλλά ανυπόμονοι για νέες περιπέτειες.

 

Υδροχόος

Ερωτική εγρήγορση! Ο Άρης σας βουτάει στα βαθιά και αναζητάτε την ουσία των πραγμάτων. Οι φίλοι θα παίξουν καταλυτικό ρόλο καθώς θα κάνετε συζητήσεις για τα ερωτικά σας. Μην εγκαταλείπετε και δώστε ευκαιρίες.

 

Ιχθύς

Δείξτε ειλικρίνεια. Ο μήνας αυτός απαιτεί από εσάς να είστε ευθείς και ειλικρινείς. Μιλήστε στο ταίρι σας και πείτε του τι θέλετε από εκείνον, προτείνετε ιδέες, αποδράστε οι δύο σας.