Το παιχνίδι είναι όλος ο κόσμος του παιδιού, γιατί του επιτρέπει να νιώθει ελεύθερο στο να πειραματιστεί με τον κόσμο γύρω του αλλά και να έρχεται σε επαφή με το συναισθηματικό κόσμο μέσα του. Για εκείνο, δεν είναι απλά παιχνίδι. Είναι ψυχαγωγία, λύσιμο προβλημάτων, χτίσιμο ικανοτήτων, και υπερπήδηση σωματικών και πνευματικών εμποδίων.

Τι μπορείτε να κάνετε εσείς για να το βοηθήσετε ακόμα περισσότερο; Να τροφοδοτήσετε τη φαντασία του μικρού σας με τα καταλληλότερα μέσα, που δεν είναι άλλα από την παιχνιδοχώρα του Public και την πληθώρα επιλογών που μας χαρίζει σε διασκεδαστικά, εκπαιδευτικά, αναπτυξιακά και μοδάτα δώρα για τα πιο σημαντικά πρόσωπα της ζωής μας.

Η πολύχρωμη περπατούρα δραστηριοτήτων 2 σε 1 βοηθά στη γλωσσική ανάπτυξη, στις κινητικές δεξιότητες και μπαίνει στις αναμνήσεις μαζί με τα πρώτα βήματα του μωρού σας, ενώ το Beatbo το Ρομπότ προτρέπει το μωρό να διασκεδάσει χορεύοντας! Η λούτρινη Minnie είναι το ιδανικό δώρο γενεθλίων γιατί τραγουδά το Happy Birthday με χειροκροτήματα και μας ταξιδεύει στη δική μας παιδική ηλικία.

Για τη μικρή σας πριγκίπισσα, επιλέξτε τη σκηνή Frozen που έχει 13 φωτάκια LED ώστε να έχει το δικό της βασίλειο ή μείνετε στα κλασικά με την εορταστική εκδοχή της Barbie, που φέτος κλείνει τα 30 χρόνια και είναι έτοιμη για ρεβεγιόν.

Τα περισσότερα αγόρια θα ενθουσιαστούν με το Πειρατικό Καράβι και Φάρος της Playmobil και θα ζήσουν μεγάλες ναυμαχίες. Ή μήπως έχετε ένα βαφτιστήρι που λατρεύει την ταχύτητα και ονειρεύεται να γίνει ο επόμενος Χάμιλτον; Το Απόλυτο Γκαράζ με Καρχαρία Hot Wheels City και τους αγώνες ταχύτητας είναι η απόλυτη επιλογή για παιδιά… χωρίς φρένο!

Μπορεί ένα παιχνίδι να φέρει όλη την οικογένεια πιο κοντά τις γιορτές; Φυσικά. Η νέα έκδοση της Monopoly Fortnite που ανεβάζει την αδρεναλίνη και το Ψάξε Βρες το που συνδυάζει την ταχύτητα με την αντίληψη, θα κάνει άνω κάτω παιδιά και μεγάλους.

Δείτε όλες τις προτάσεις μας για δώρα στο public.gr ή σε κάποιο από τα φυσικά καταστήματα.