Υλικά για 4 άτομα

1 φλ. άγριο ρύζι

4 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο

450 γρ. φιλέτο γαλοπούλας, σε μπουκιές

250 γρ. μανιτάρια λευκά, σε φετάκια

Λίγα φυλλαράκια θυμαριού φρέσκου ή μια πρέζα ξερό

2 τρυφερά κλωναράκια σέλερι

1/2 φλ. καρύδια, χοντροκομμένα

Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Βράστε το ρύζι σε άφθονο αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία, και στραγγίξτε το. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε τη γαλοπούλα, αφού την αλατοπιπερώσετε, μέχρι να ροδίσει και να ψηθεί, μαζί με τα μανιτάρια και το θυμάρι. Δύο λεπτά προτού απομακρύνετε το τηγάνι από τη φωτιά, προσθέστε και το σέλερι. Σε ένα μπολ ανακατέψτε το ρύζι, τη γαλοπούλα με τα μανιτάρια, τα καρύδια και σερβίρετε.