«Η αλήθεια πίσω από αυτή τη φωτογραφία είναι απανωτά ξενύχτια, πόνος, κλάματα, διαρκής αγώνας με τον εαυτό σου, αν θα τα καταφέρεις να είσαι η μαμά που ονειρευόσουν, η σύντροφος που πρέπει, η καλή νοικοκυρά… και αν θα συνεχίσεις να είσαι ο εαυτός σου, η γυναίκα, η επαγγελματίας, η καλλιτέχνης, η ερωμένη…

Αλλά και άλλα πιο απλά, δεδομένα σε άλλη στιγμή, όπως το πότε θα κάνεις επιτέλους μπάνιο ή πότε θα φας… και καμιά φορά να πρέπει να επιλέξεις ανάμεσα στα δύο!

Και ταυτόχρονα να βιώνεις το θαύμα, την πιο μεγάλη αγάπη που έχεις νιώσει. Και κάθε μέρα να ανακαλύπτεις πόσο τεράστια αντοχή και δύναμη έχεις και πόσο μα πόσο όλα τα παραπάνω δεν έχουν καμία σημασία όταν αυτό το πλάσμα σε κοιτάει μες τα μάτια, τρέφεται από σένα και το βλέπεις κάθε μέρα να γίνεται άνθρωπος, επειδή εσύ το φροντίζεις..

Σε όλες τις μαμάδες που δίνουν αυτό τον υπέροχο και δύσκολο αγώνα… Δεν είστε μόνες.

Είμαστε όλες μαζί.

Είμαστε φτιαγμένες γι’ αυτό και αρκεί μια ματιά γύρω μας, σ’ εκείνες που τώρα τα μωρά τους έχουν μεγαλώσει πια, στις μαμάδες και στις γιαγιάδες μας, για να πάρουμε δύναμη.

Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς!».

Με αυτά τα συγκινητικά λόγια συνόδευσε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου τη φωτογραφία με την ενός μήνα κορούλα της. Η 41χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον Φώτη Μπερνάντο εδώ και πέντε χρόνια και έχουν αποκτήσει δύο κορούλες: τη Λυδία, που είναι σχεδόν τριών ετών, και τη νεογέννητη Ηλέκτρα.

Δείτε την ανάρτηση.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Penelope (@penelopeanastasopoulou) on