Αν δεν προσθέσετε λίγη λάμψη στο μακιγιάζ σας την περίοδο των Χριστουγέννων, πότε θα το κάνετε; Η περίοδος των εορτών αποτελεί την ιδανική ευκαιρία να τολμήσετε ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ κι εμείς σας έχουμε ένα tip για να το πετύχετε χωρίς να ξοδέψετε χρόνο και χρήμα.

Πολλές διαφορετικές τεχνικές μακιγιάζ έχουν γίνει ευρέως γνωστές τα τελευταία χρόνια χάρη στις beauty bloggers και τα σχετικά βιντεάκια τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πιθανότατα, έχετε προσέξει ότι τα πρόσωπα όλων αυτών των γυναικών που αποκαλύπτουν τα μυστικά ομορφιάς τους, λάμπουν. Όχι, δεν εννοούμε ότι φαίνονται απλώς ενυδατωμένα, αλλά ότι είναι τόσο λαμπερά που δεν μπορείς να μην αναρωτηθείς πώς έχουν πετύχει αυτό το αποτέλεσμα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Huda Kattan (@hudabeauty) on

Το κλειδί για μια λαμπερή εμφάνιση βρίσκεται στην τεχνική του highlighting και του strobing. Η πρώτη, χρησιμοποιείται συνδυαστικά με το contouring, δηλαδή τις σκιάσεις, ενώ η δεύτερη μόνη της.

Και στις δύο περιπτώσεις σκοπός είναι να δοθεί λάμψη και φωτεινότητα σε συγκεριμένα σημεία του προσώπου. Έχουν κυκλοφορήσει πολλά εξειδικευμένα προϊόντα για να το πετύχετε, αν όμως δε θέλετε να σπαταλήσετε χρήματα, σας έχουμε δύο εναλλακτικές επιλογές που μπορούν να αντικαταστήσουν τα προϊόντα αυτά και θα σας βοηθήσουν να πετύχετε το πιο λαμπερό μακιγιάζ των γιορτών.

Μία σκιά σε λευκή απόχρωση ή η βαζελίνη είναι ιδανικές επιλογές για λάμψη στο πρόσωπο. Πάρτε μια μικρή ποσότητα από το προϊόν με το δάχτυλό σας και ταμπονάρετε το κόκκαλο της μύτης, το πιγούνι, το κέντρο στο κούτελό σας και τα μήλα του προσώπου σας.

Έτοιμη για τις χριστουγεννιάτικες εξόδους σας!