Με τον Ήλιο ή τον ωροσκόπο στον Λέοντα, ανήκετε στα άτομα που θέλουν να λάμψουν και να είναι το επίκεντρο της προσοχής.  Έχετε την ανάγκη να κατακτήσετε τους ανθρώπους και είστε δυναμική. Είστε αγωνιστικός χαρακτήρας και δίνετε μάχη για οτιδήποτε θέλετε να κατακτήσετε. Έχετε πολλές φιλοδοξίες, υψηλούς στόχους .

 

Συχνά με μία καλή σωματική διάπλαση, αναδεικνύετε τα όμορφα φυσικά χαρακτηριστικά σας. Αισθάνεστε ανώτερες από τις άλλες γυναίκες και η ανδρική προσοχή είναι όχι μόνο καλοδεχούμενη αλλά και απαραίτητη.  Προτιμάτε σέξι και εφαρμοστά ρούχα, ακριβά κοσμήματα και κάνει εμφανίσεις πάντα φροντισμένες.

 

Η γκαρνταρόμπα σας είναι πάντα προσεγμένη και φοράτε φίνα ρούχα. Τα αξεσουάρ σας είναι εύχρηστα και χαριτωμένα. Αγαπάτε τα βαθιά χρώματα, όπως το καφέ, το γκρι και το ταμπά. Το επίσημο και βραδινό ντύσιμο είναι εκείνο που προτιμάτε ενώ τα αθλητικά ρούχα τα απεχθάνεστε.

 

Μέτωπο πλατύ, θεληματικό πηγούνι, σώμα επιβλητικό και δυναμικό, περπάτημα υπερήφανο, είναι κάποια από τα εξωτερικά σας χαρακτηριστικά. Τα μάτια είναι συχνά έξυπνα και σε μελί ανταύγειες. Το μακιγιάζ πρέπει να είναι περλέ σε αποχρώσεις του πράσινου κυρίως. Το αστραφτερό κραγιόν θα τονίσει το πρόσωπο.

 

Γυναίκες με άψογο και καινοτόμο στιλ άλλωστε ανήκαν στον ζώδιο του Λέοντα όπως η Κοκό Σανέλ και η Τζάκι Ωνάση. Δύο γυναίκες με απαράμιλλο στιλ και προσωπικότητα.

 

 

Μεγάλη αδυναμία σας είναι τα μαλλιά σας. Λατρεύετε τα έντονα χτενίσματα και θεωρείτε πως τα μαλλιά σας είναι μέρος της γοητείας σας.

 

Η γυναίκα Λέων ξέρει πώς να δημιουργεί συζήτηση γύρω από την εμφάνιση της, αλλά και πώς να κλέβει τις εντυπώσεις.