Από τα ζώδια, που θα βιώσουν μεγάλες αλλαγές μέσα στην καινούργια χρονιά είναι ο Ταύρος. Παρόλο που θα είναι απαιτητικό το 2019, θα είναι και ευνοϊκό, αφού κάποιες από τις αλλαγές ή τις ανατροπές αν προτιμάς θα λειτουργήσουν σαν ευκαιρίες για να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου και κατ» επέκταση τη ζωή σου, ενώ θα ανακαλύψεις μια νέα πλευρά του εαυτού του.

Πιο σίγουρος όσον αφορά στα θέλω του, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πιο τολμηρός στις επιδιώξεις σου ειδικά στα προσωπικά, θα έχεις τη δυνατότητα να υλοποιήσεις όποιο στόχο βάλεις. Λειτούργησε με συνέπεια, και δυναμισμό και δεν θα χάσεις. Ευνοείσαι και στα οικονομικά σου. Οπότε δεν έχει παρά να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις να κάνεις και να προχωρήσεις.

 

Λέξη κλειδί η αποστασιοποίηση

Κατά τα λοιπά καθώς σήμερα Τετάρτη η Σελήνη παραμένει στον Υδροχόο μας καλεί να δούμε με αποστασιοποιημένη ματιά πρόσωπα και καταστάσεις, αφήνοντας κατά μέρος συναισθηματισμούς και δραματοποιήσεις, ώστε να δούμε ολόκληρη την εικόνα και να λάβουμε ανεπηρέαστοι τυχόν αποφάσεις.

Περισσότερο επηρεάζονται φυσικά οι Υδροχόοι, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να προβούν σε αλλαγές στην προσωπική τους ζωή. Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί χαλαρώστε λίγο και μην παίρνετε τα πάντα πολύ στα σοβαρά. Αιγόκεροι και Καρκίνοι διατηρείστε την ψυχραιμία σας και την ευθυκρισία σας απέναντι στις διάφορες καταστάσεις που σας βιώνετε και δεν θα χάσετε.