Υλικά:

3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

1 μικρό ψιλοκομμένο κρεμμύδι

2 σκελίδες σκόρδου

μισό κουταλάκι του γλυκού πάπρικα

μισό κουταλάκι του γλυκού ρίγανη

6 αυγά

 

Εκτέλεση:

  1. Ρίξτε το λάδι σε ένα τηγάνι και τηγανίστε τις πατάτες, το κρεμμύδι και το σκόρδο για 10 λεπτά περίπου. Ρίξτε και την πάπρικα και τηγανίστε για άλλο 1 λεπτό.
  2. Χτυπήστε τα αυγά με τα μπαχαρικά και αλατοπίπερο και ρίξτε το μείγμα στο τηγάνι. Ανακατέψτε λίγο και αφήστε σε χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά.
  3. Ρίξτε το μείγμα προσεκτικά σε ένα πιάτο και ξαναβάλτε το στο τηγάνι ανάποδα. Σερβίρετε με μαϊντανό και λίγο γιαούρτι.