Υλικά:

1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

1 πατάτα σε κυβάκια

1 κρεμμύδι

λίγα φύλλα σπανάκι

4 αυγά

9 τοματίνια

λίγη τριμμένα φέτα ή τσένταρ

3 ψωμάκια ή αραβικές πίτες

 

Εκτέλεση:

Βάλτε το λάδι σε ένα τηγάνι και τηγανίστε την πατάτα μέχρι να μαλακώσει για 10 περίπου λεπτά. Ρίξτε το κρεμμύδι για 1 λεπτό και μετά το σπανάκι.

Ανακατέψτε τα αυγά με αλατοπίπερο και ρίξτε τα μέσα στο τηγάνι. Ολοκληρώστε με τα τοματίνια και το τυρί. Χωρίστε το μείγμα σε τρία μέρη και βάλτε το καθένα σε ένα ψωμάκι ή αραβική πίτα.