Δεν λέμε καλό είναι να είσαι επιλεκτικός στις σχέσεις  σου και γενικότερα στη ζωή, να έχεις εκλεπτυσμένα γούστα, κ.ο.κ. ωστόσο είναι κάποιοι που κυκλοφορούν μονίμως με τη μύτη σηκωμένη ψηλά λες και όταν φτιάχτηκαν έσπασε το καλούπι, και πρέπει όλοι οι υπόλοιποι να υποκλίνονται στην αφεντιά τους! Ωστόσο δεν πρέπει να τους παρεξηγείτε, αφού και ο σνομπισμός  ενός ατόμου έχει να κάνει και με τις επιρροές που δέχεται από το πλανητικό σκηνικό. Μάλιστα ορισμένοι είναι και πολύ ωραίοι άνθρωποι, απλά θέλουν τον χρόνο τους για να γίνουν πιο προσιτοί, και να σε αφήσουν να τους γνωρίσεις. Έχουμε και λέμε:

Ξεχωριστός ανάμεσα στους σνομπ είναι (ποιος άλλος;) ο βασιλιάς του ζωδιακού κύκλου, Λέοντας, ο οποίος θεωρεί ότι είναι ο ένας και μοναδικός, και δεν υπάρχει άλλος, σαν και αυτόν. Εσύ μπορεί να πέσεις στην κατηγορία του «ένας από όλους», εκείνος πάλι, όχι. Θα κρατήσει τις αποστάσεις του από τους… πολλούς, δεδομένου ότι έχει και γούστο και επίπεδο!

 

Ο Ταύρος ξέρει ποιος είναι, που βρίσκεται και που πατάει. Ξέρει επίσης ότι διαθέτει φινέτσα, ακριβά γούστα και του αρέσει να απολαμβάνει ότι καλύτερο έχει να προσφέρει η ζωή. Το ίδιο ισχύει και για τους φίλους του και τους ανθρώπους που συναναστρέφεται. Για να τον πλησιάσεις θα πρέπει να έχεις αυτοπεποίθηση και να μην του φανείς… λίγος.

 

Ο Παρθένος, δεν είναι ούτε οικονομικά, ούτε ταξικά σνομπ, χαρακτηρίζεται από διανοητικό σνομπισμό! Βρίσκει τους περισσότερους ανθρώπους κατώτερους των περιστάσεων και της διάνοιας του κι έτσι  σε κοιτάει λίγο… αφ’ υψηλού, δίνοντάς σου το σήμα ότι δεν σε παίρνει και πολύ να τον πλησιάσεις, ωστόσο είναι και δίκαιος και αυτό μετράει!

 

Μια ειδική περίπτωση είναι ο Αιγόκερως, ο οποίος έχει μια φυσική προδιάθεση να θέλει το καλύτερο και να συναναστρέφεται με τους καλύτερους στο είδος τους. Έχει υψηλά στάνταρτ και τους περισσότερους που συναντάει τους θεωρεί λίγους, κάτι που το εκφράζει κιόλας με διάφορους τρόπους. Τι να πεις!

 

Ο Υδροχόος αποτελεί την εμφάνιση έκπληξη στη λίστα με τους σνομπ του ζωδιακού κύκλου. Δύσκολος στις σχέσεις με τους περισσότερους, τους οποίους θεωρεί και … εκτός πραγματικότητας, δεν δίνει εύκολα θάρρος σε κάποιον, και προτιμά να σε κρατά σε απόσταση, οπότε κανόνισε!