Η Οδέττη και η Βλασία είναι αδερφές αλλά και μάγισσες μιας άλλης εποχής. Έχουν ασυμφωνία χαρακτήρων, διαφωνούν χορεύοντας και ξορκίζουν τραγουδώντας. Αλλόκοτες. Ξεμυαλισμένες, αλλά παντός καιρού. Περιμένουν τρένα, ξεχνούν βαλίτσες, μπερδεύουν συνταγές.

Η Οδέττη και η Βλασία  είναι μάγισσες των παιχνιδιών αλλά «εξορίζονται» από το Βασίλειο των Λευκών μαγισσών του Βορρά και ακολουθώντας τη λευκή σοφή κουκουβάγια, ταξιδεύουν στην Παιχνιδούπολη. Προσπαθούν να κάνουν φίλους τους τα παιδιά, για να  ανακτήσουν τη χαμένη μαγική τους δύναμη.  Ανάμεσα σε πορσελάνινες κούκλες και μολυβένιους στρατιώτες, ξύλινα αλογάκια και μουσικά κουτιά, τραγουδούν, χορεύουν, ξορκίζουν και θίγουν ζητήματα όπως η μοναδικότητα, η διαφορετικότητα και η αληθινή αγάπη!

Μια παράσταση που θα αναστατώσει μικρούς και μεγάλους.

Ένα κωμικό musical με χορό, μιμική, θέατρο και  ακροβατικά.

Τι άλλο θέλει να δει κανείς σε μια παράσταση;

Η παράσταση ξεκινάει την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου και κάθε Κυριακή στις 12 μμ στη θεατρική σκηνή του Πολιτιστικού Πάρκου στον Πολυχώρο Λυκαβηττού, Αγ. Ισιδώρου 35 & Σαρανταπήχου 5, Λυκαβηττός.

Η παράσταση είναι μια πρόταση του Πολιτιστικού Πάρκου για τους μικρούς του φίλους, ενώ για την πραγματοποίησή της έχει συμβάλει το σπίτι του ηθοποιού και η Άννα Φόνσου.

Η Χριστίνα Κωνσταντινίδου (Οδέττη) και η Κλαίρη Σαρρηκυριάκου (Βλασία ) έχουν γράψει το σενάριο αλλά έχουν κάνει την σκηνοθεσία σε συνεργασία με τον Χρήστο Καούκη.

Είναι πολύ σημαντικό το ότι έχει παρουσιαστεί σε πολλά Φεστιβάλ και μάλιστα έχει κερδίσει το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό του θεατρικού φεστιβάλ “ Έχω μια ιδέα”.

 

 

Η παράσταση προτείνεται σε σχολεία προσχολικής και πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

210 3645481, 210 3647200 ,22990 42100

http://www.politistikoparko.com/

 

 

Συντελέστες

Παίζουν, Χορεύουν, Τραγουδούν: Χριστίνα Κωνσταντινίδου, Κλαίρη Σαρρηκυριάκου

Σενάριο: Χριστίνα Κωνσταντινίδου, Κλαίρη Σαρρηκυριάκου

Σκηνοθεσία: Χρήστος Καούκης, Χριστίνα Κωνσταντινίδου, Κλαίρη Σαρρηκυριάκου

Σκηνικά και Αντικείμενα: Χρήστος Καούκης, Κυριακή Γάσπαρη, Χρήστος Βάρος

Στίχοι τραγουδιών: Cobalt Blue

Μουσική Επιμέλεια: Χρήστος Καούκης, Χριστίνα Κωνσταντινίδου, Κλαίρη Σαρρηκυριάκου

Επιμέλεια Κοστουμιών: Εύα Πατραμάνη, Χριστίνα Κωνσταντινίδου, Κλαίρη Σαρρηκυριάκου