Μπορεί η εξωτερική εμφάνιση να προδιαθέτει θετικά τον άλλο, ωστόσο δεν είναι ο κύριος παράγοντας που θα κάνει κάποιον να ξεχωρίσει ένα πρόσωπο. Το πιστεύουν αυτό αρκετοί τύποι του ζωδιακού κύκλου, ενώ κάποιοι δίνουν τόση σημασία στην εμφάνιση, που θα μπορούσαν να είναι style icons, και ορισμένοι θα μπορούσαν να βγουν από το σπίτι με βρεγμένα μαλλιά και χωρίς καν να κοιταχτούν στον καθρέφτη.

 

Ο Κριός παρατηρεί πιο πολύ το ωραίο σώμα, παρά το ντύσιμο, γι’ αυτό και φροντίζει να διατηρείται σε φόρμα. Τα ρούχα του τον ενδιαφέρει να έχουν κάτι που θα τον κάνει να ξεχωρίσει. Πάντως έλκεται από περιποιημένες παρουσίες.

Για τον Ταύρο η εξωτερική εμφάνιση είναι πρωταρχική. Θα επιλέξει φινετσάτα ρούχα από ακριβά υφάσματα και κομψά παπούτσια. Επιλέγει συντρόφους που δίνουν σημασία στο καλό ντύσιμο.

Ο Δίδυμος έλκεται από άτομα που τον εξιτάρουν εγκεφαλικά, με την εξωτερική εμφάνιση να περνά σε δεύτερη μοίρα. Βέβαια του αρέσει το ιδιαίτερο στυλ και επιλέγει ενδιαφέροντες συνδυασμούς ρούχων.

Ο Καρκίνος προτιμά τα άνετα ρούχα, ενώ η σύντροφος του θα πρέπει να έχει ρομαντικές πινελιές στην αμφίεση. Θα τον δεις πολύ περιποιημένο, εκτός αν έχει κακή διάθεση, οπότε κυκλοφορεί ατημέλητος.

Για τον βασιλιά του ζωδιακού το Λιοντάρι το φαίνεσθαι είναι το Α και το Ω, γι’ αυτό και πάντα φοράει κάτι προσελκύει τα βλέμματα. Ο σύντροφος που επιλέγει πρέπει να διαθέτει επίσης στυλ και φινέτσα. Βέβαια χωρίς να τον επισκιάζει.

Ο Παρθένος είναι πάντα περιποιημένος και τα ρούχα του είναι προσεγμένα αν και σε λιτούς συνδυασμούς. Επιλέγει συντρόφους, που επίσης κυκλοφορούν περιποιημένοι.