Υλικά για 9 μερίδες

3 μπανάνες, κομμένες στα τρία

1 φλιτζάνι σταγόνες σοκολάτας (δοκιμάστε μαύρη σοκολάτα για περισσότερη γεύση)

2 κουταλιές της σούπας φιστικοβούτυρο

9 ξυλάκια

Λαδόκολλες

Εκτέλεση

1. Κόψτε τις μπανάνες σε τρία μέρη μετά το ξεφλούδισμα. Σπρώξτε απαλά ένα ξυλάκι μέσα σε κάθε κομμάτι μπανάνας.

2. Τοποθετήστε τις πάνω στη λαδόκολλα και  βάλτε τις στην κατάψυξη ενώ ολοκληρώνετε τα βήματα 3-5.

3. Ανακατέψτε τις σταγόνες σοκολάτας και το φιστικοβούτυρο σε ένα μπολ. Βάλτε το μείγμα στον φούρνο μικροκυμάτων μέχρι να λιώσει. Ανακατέψτε για να γίνει ομοιογενές.

4. Ρίξτε το μείγμα σε ψηλό ποτήρι. Βγάλτε τις μπανάνες από την κατάψυξη.

5. Βυθίστε κάθε μπανάνα στο ποτήρι, ώστε να καλυφθεί πλήρως.

6. Τοποθετήστε τις μπανάνες πίσω στη λαδόκολλα και ξαναβάλτε τις στην κατάψυξη. Αφαιρέστε μετά από περίπου 5 ώρες και απολαύστε!

-Μπορείτε να πασπαλίσετε με θρυμματισμένα καρύδια τις μπανάνες προτού τις βάλετε στην κατάψυξη. Ωστόσο, όχι όλες τις μερίδες, αφού συνήθως τα παιδιά δεν αγαπούν τέτοιες προσθήκες.