Υλικά για 4 μερίδες

1 πράσινη λόλα

1 κόκκινη λόλα

200 γρ. σπανάκι

1 ρόκα

2 σικορέ

200 γρ. ρόδι

30 γρ. καρύδια (ψιλοκομμένα)

30 γρ. φουντούκια (ψιλοκομμένα)

200 ml ελαιόλαδο

1 κουταλιά μέλι

Αλάτι

Πιπέρι

Εκτέλεση

Καθαρίζετε το ρόδι και το χτυπάτε στο μούλτι μαζί με το μέλι, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι, μέχρι να γίνει η βινεγκρέτ. Πλένετε τα λαχανικά (λόλα, σπανάκι, ρόκα, σικορέ) και τα κόβετε με το χέρι. Τα βάζετε σε μια πιατέλα, τα περιχύνετε με το 1/3 της βινεγκρέτ (αποθηκεύετε στο ψυγείο την υπόλοιπη για μελλοντική χρήση) και τα πασπαλίζετε με τους ξηρούς καρπούς.