Aν και δεν λείπουν οι θετικές πλανητικές επιρροές το 2019 είναι μια μεταβατική χρονιά για τον Καρκίνο, η οποία θα είναι ενδεικτική για τις  σαρωτικές αλλαγές που θα φέρουν το 2020 και το 2021.  Κρόνος και Πλούτωνας από τον Αιγόκερω επηρεάζουν τη ζωή σας φέρνοντας ποικίλα γεγονότα, τα οποία θα κληθείτε να διευθετήσετε και από τη στάση σας θα κριθούν πολλά.

 Ευτυχώς ο Δίας στον Τοξότη βελτιώνει τη διάθεσή σας και τις συνθήκες στην εργασίας σας, κάτι που θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τυχόν προβλήματα και δυσκολίες, που θα προκαλέσει η συμπεριφορά των άλλων.
Σε σχέση με πέρυσι ο επαγγελματικός τομέας σας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις, εφόσον προνοήσετε, λειτουργήσετε οργανωμένα και αξιοποιήσετε τα ταλέντα και τις επιδεξιότητές σας. Η άνοιξη και το φθινόπωρο είναι πιο ενθαρρυντικές περίοδοι.

Πρόνοια χρειάζεται να επιδείξετε και στα οικονομικά σας.  Φανείτε εγκρατείς, μέχρι το τέλος Απριλίου κλείστε εκκρεμότητες του παρελθόντος και ιδιαίτερα κατά τις εκλείψεις Ιανουαρίου, Ιουλίου και Δεκεμβρίου αποφύγετε να κάνετε ανοίγματα.

Προσπαθήστε να ελέγχετε την κυκλοθυμία, τους φόβους και τις άσκοπες ανησυχίες σας. Διατηρήστε τα συναισθήματά σας αλώβητα, από τα εξωτερικά γεγονότα.

Μην δυσαρεστείτε αυτούς που αγαπάτε και γίνετε πιο ευέλικτοι και διπλωμάτες με όσους επηρεάζουν την εξέλιξη των συμφερόντων σας. Φροντίστε να μην επαναλάβετε τα λάθη του παρελθόντος υποχωρώντας την ώρα που πρέπει να αγωνιστείτε. Προσέξτε περισσότερο την υγεία σας και κόψτε βλαβερές συνήθειες.