Κριός

Στην πίεση! Το Σαββατοκύριακο προβλέπεται φορτωμένο με πολλά. Ευθύνες, εντάσεις και αρκετή πίεση. Οπλιστείτε με υπομονή.

 

Ταύρος

Αφήστε τον να εκτεθεί… Ένας συνάδελφος στο γραφείο θα λειτουργήσει εγωιστικά και θα προσπαθήσει να σας φορτώσει ευθύνες. Μην αγχώνεστε όμως θα εκτεθεί στα μάτια των άλλων.

 

Δίδυμοι

Χαλαρώστε με το ταίρι σας. Αυτό το διήμερο έχει όλες τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να περάσετε ένα ξεκούραστο και ρομαντικό Σαββατοκύριακο.

 

Καρκίνος

Συγκεντρωθείτε σε έναν στόχο. Προσπαθήστε να μην αναλαμβάνεται πολλές ευθύνες, ειδικά αυτές τι μέρες που είστε σε ευάλωτη κατάσταση. Ελέγξτε τις νευρώσεις σας και αναρωτηθείτε τι σας φταίει πραγματικά.

 

Λέων

Ανανεωθείτε. Η ερωτική σας σχέση έχει αρχίσει και «ασθενεί», μήπως να προτείνετε ένα μικρό ταξίδι για τους δυο σας;

 

Παρθένος

Σαββατοκύριακο χαλάρωσης. Αδειάστε την ατζέντα σας από υποχρεώσεις και χαλαρώστε στο σπίτι σας κάνοντας πράγματα για τον εαυτό σας.

 

Ζυγός

Προσοχή στα λόγια! Μείνετε πιστός φίλος και μην αποκαλύψετε πληροφορίες που αφορούν κάποιον άλλον.

 

Σκορπιός

Ζητήστε βοήθεια. Αν τα βρείτε σκούρα στην δουλειά, θα είναι καλύτερο να ζητήσετε βοήθεια από τους συναδέλφους σας. Μην κάνετε τον ήρωα, γιατί στο τέλος θα εκτεθείτε.

 

Τοξότης

Ανεβάστε την αυτοπεποίθηση σας. Αυτό το διήμερο πρέπει να βγείτε και να φλερτάρετε, γίνετε διαχυτικοί και ερωτικοί!

 

Αιγόκερως

Αλλάξτε τρόπο σκέψης. Αν επιθυμείτε να αλλάξετε την καθημερινότητα σας, τότε πρέπει πάνω από όλα να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεστε τα πράγματα.

 

Υδροχόος

Μην ασχοληθείτε με άτομα που θέλουν να σας εκνευρίσουν ή να σας «ψαρέψουν» για την προσωπική σας ζωή.

 

Ιχθύς

Σέξι και όποιος αντέξει. Αυτό το διήμερο οι ερωτικές σας μετοχές ανεβαίνουν και δεν περνάτε απαρατήρητοι…